Tuesday, June 24, 2014

Semester Break

Semester break? what im waiting for ?

yes, a little bit happy, huargh rasa nak jerit hadap satu tahun belajar degree penat tak terkira. This sem i took over 9 subjects, fish biology, biology invertebrate, programming subject, chemistry, chemistry aquatic & pollution, and i cant state it more hahaha its tooo many and im going to explode and burst !!!


and final exam come to end. yeah! Alhamdullillah, i have one killer paper on this Friday, hope i can do so, its a KILLER paper, HAHAHA. chill and be relax, fuh fuh fuh!! setakat ni dah buat yang termampu, just dalam semua subjek yang dah dijawab ada satu yang agak susah tsk tsk tsk..*nangis

dah nak semester break, so many thing kene buat, kena settle down all my things before I go back to Melaka, WEEEEEHHHAAAA** dan barang aku terlalu banyak. entah macam mana bolah beranak pinak. oh mungkin aku suka shopping. dan terasa nak bawak semua naik atas plane. haih memang berat sebelah la nanti kapal terbang , haha

okay before i going back, aku lepak satu cafe in Sabah, Upperstar Cafe, Suria Sabah dengan mia. this cafe memang reasonable dan makanan pun sedap sedap , everything is cheaper! berbaloi dan get try. so peminat bola pun boleh lepak sini sebab this cafe penuh dgn skrin berkonsepkan bola dan baju baju bola. termasuk pekerja dia sekali pakai jersi bola!! setiap table got one desktop for internet, so you can enjoy your meal here! have a try!







*eh ade orang kata muka saya macam emma maembong? HAHA 

okay selamat bercuti semua!!







No comments:

Post a Comment